Het Nederlandstalig Pentaxforum

Algemeen => Mededelingen => Regels & Voorwaarden => Topic gestart door: vvo op 1 februari 2008, 09:41:27

Titel: Welkom en wat huishoudelijke regeltjes
Bericht door: vvo op 1 februari 2008, 09:41:27
Beste Pentaxliefhebber,

Hier zijn in het kort de huishoudelijke regels van het Pentax forum Nederland.


      - De maximale toegestane maat voor foto's op het forum is 1024 pixels.(langste zijde)
      - In de Fotohoek mogen alleen foto's geplaatst worden die gemaakt zijn met een PENTAX camera. Uitzondering is het subboard "Xtra! Vreemdgangers", die is voor non-Pentax foto's.
      - Non-Pentaxfoto's in overige topics: alleen als dit een redelijk doel dient. Vooraf overleggen d.m.v. een PB naar de Crew, toestemming van de Crew is vereist!

En ten slotte:

Een topic kan op verschillende manieren ten einde lopen. Een verstomde discussie behoeft geen uitleg, maar in twee specifieke gevallen verwachten wij het volgende:

1. Slotje: Een moderator heeft je topic gesloten. Neem in dat geval altijd goed de sluitpost door. Bij twijfel of vragen kun je contact opnemen met de moderator in kwestie via een PB.
2. Opgelost: Je hebt een probleemtopic geopend en het is opgelost. Post dan altijd op welke manier je het hebt opgelost. Op deze manier is het voor een volgende lezer ook makkelijker een oplossing te vinden. Opgelost betekent niet dat het topic daarna op slot moet.

* De forumleiding heeft overigens altijd, en zeker bij onduidelijkheden, het laatste woord over de interpretatie van de regels en kan als ze dit nodig acht tijdelijk beleid instellen, bestaand beleid wijzigen of uitzonderingen op de regels maken.


Wij hopen dat u dit forum een warm hart zult gaan toedragen!


Met vriendelijke groeten,

Het Nederlandse Pentax forum


Heeft u problemen met inloggen of om op de site te komen, stuur dan een email naar: service@pentaxforum.nl
Vergeet dan trouwens niet je inlognaam van het forum te vermelden!