energy-dungeon

Auteur Topic: Photoshop  (gelezen 334 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Ger Jansen

  • Senior Member
  • **
  • Berichten: 295
  • Geslacht: Man
Re: Photoshop
« Reactie #4 Gepost op: 7 september 2015, 16:57:32 »
Dank U allen. :dankk2:

Ger

Hét Nederlandstalige Pentaxforum

Re: Photoshop
« Reactie #4 Gepost op: 7 september 2015, 16:57:32 »

Offline Thoran

  • Super Pentaxian*Ltd
  • ****
  • Berichten: 4774
  • Geslacht: Man
  • Mijn mooiste plaatje schiet ik morgen...
    • Mijn winkeltje online.
Re: Photoshop
« Reactie #3 Gepost op: 7 september 2015, 12:37:50 »
op twee machines inderdaad mogelijk .. zelfs twee verschillende systemen ( Win/appel) en of verschillende talen indien gewenst :)

Flickr: www.Thoran-pictures.nl
FB:Thoran.pictures
TW:@arnolddegans
Het is goed om te weten dat ik over een paar jaar met een smile terug zal denken aan de foutjes van vand

Offline OudjesEric

  • Super Pentaxian*Ltd
  • ****
  • Berichten: 3243
  • Geslacht: Man
  • Deel en leer, elke keer
Re: Photoshop
« Reactie #2 Gepost op: 6 september 2015, 23:36:35 »
Van de Creative Cloud versie van Photoshop CS6 weet ik dat inderdaad mag en ik vind net vrij snel dat het ook voor Elements geldt.
Welke 2 apparaten je kiest om te activeren, kun je later ook nog ongedaan maken om het op een ander apparaat te kunnen zetten.
Pentax K30, Pentax 80 - 200 -- je tas wordt een stuk lichter van diefstal :-( -- Nikon D7500 met lenzen

Offline Ger Jansen

  • Senior Member
  • **
  • Berichten: 295
  • Geslacht: Man
Photoshop
« Reactie #1 Gepost op: 6 september 2015, 23:02:10 »
Als je een abonnement neemt, op het nieuwste adobe-photohop pakket, mag je dat dan op 2 pc's installeren?
Ik kon hier niets over vinden bij adobe.

Ger